Když napsal jsi....

Když napsal jsi....

Anotace: J. Č. - minulost proplouvá přítomností jak sen...

Sejdeme se,
Napsal jsi mi.
Po devíti měsících…¨
Sejdeme se
A já doufám,
Že vidět Tě není hřích.

Vzpomínky mnoha let hlavou jen míjí,
A čas od času mi do srdce zoufale bijí…

City míchají se s pocity,
Já Tě nenáviděla,
Já Tě milovala,
Byl jsi pro mě kdysi jen Ty
A teď abych se Tě bála.

Spolužití, vítání,
Mezi dveřmi líbání,
Příliš mnoho zážitků,
Příliš mnoho touhy,
Mnoho slastných prožitků
A pod očima kruhy…

Tvoje oči opět vidět,
Koho jsem to milovala,
Vzpomínky tam zůstaly
však láska jiným směrem vzplála.

Sejdeme se, napsal jsi,
A já celou noc proplakala,
Ta slova jsem čekala,
Těch slov jsem se velmi bála.

To já jsem Tě opustila,
Přátelství jsem navrhnula,
To ty v srdci mém a já ve tvém –
První lásko – ustrnula.

Sejdeme se napsal jsi,
Kdykoliv, já zašeptala –
Od té doby bojím se,
Jak žíti s Tebou jsem se bála.
Autor Ammazonic, 20.03.2009
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, WAYWARD, Kapka, enigman, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dojemně krásné...

20.03.2009 10:54:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí