Vím...

Vím...

Anotace: Odpověď pro NEMŮŽU ZAPOMENOUT.. na Básničku Odcházím

Vím, že tě to bolí
Jako by někdo do tebe vrazil nůž
Vím, že tě to bolí
možná ještě hůř

Chtěla jsem být pro tebe všechno
Chtěla jsem ti dát všechno co mám
A dostala jsem zato jen jedno
přehlížení a pocit který tak dobře znám

Byl jsi můj vyvolený
Kluk se kterým jsem chtěla být
bránila jsme tě před každým kdo byl zlý
a chtěla s tebou v noci snít

Bohužel, tohle pominulo,
já musím jít dál
jen trápí mě to
že kdyby jsi tenkrát chtěl,
mohl dál si být král

Já říkala ti to tolikrát,
pořád se snažila být s tebou
ale už mě unavilo, každounoc
pod dekou plakat
už mě zmohlo to hraní si na tvrdou

Odešla jsem jinam,
kde sny své teď mám
teď prostě přišla ta chvíle
kdy každý musíme žít sám

není co odpouštět není co mazat
jen možná pro příště
zkus svou holku více chápat
poslouchat a víc se jí dotýkat

Vím že tě to bolí
a taky vím jak
ale měl jsi slyšet,
když mluvila jsem
a měl jsi vidět,
když tady stála jsem

Nedá se zapomenout na to jaký to bylo
ale je čas Lukáši jít dál, tohle už pominulo
a já sama nevím, kolik z toho zbylo
spíš mám pocit, že se to jinam přesunulo

už nejde to vrátit,
já už jinde jsem
jinde dýchám
jinde zpívám
a to se teď už nedá změnit
Autor CubbaLibbre, 20.03.2009
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: Dádinka, jesterka, Romana Šamanka Ladyloba, Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké ... povědomé pocity ... jen jméno je jiné

20.03.2009 22:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí