Poselství lásky

Poselství lásky

Anotace: K+F+H 1-10-2007

Sbírka: Básně noci

Snila jsem marnivý sen:
Věrnost, Láska, Naděje.
Byla jsem prázdný den,
den, ve kterém se nic neděje.

Ztratila jsem svou moc,
čas, rozum a zbytek sil.
Byla jsem bílá magická noc,
nápoj, který jsi pil.

Slyšela jsem Tvůj temný hlas,
hlas, co strání, bez ustání, zněl.
Byla jsem od Slunce zlatý klas,
klas, co zpívat neuměl.

Viděla jsem den před rozedněním,
nekonečně dlouhé nedělní ráno.
Byla jsem Tvým ranním rozptýlením,
rozptýlením, co mělo skončit dávno.

Cítila jsem Tvou bolest krutou,
bolest, co Tě navždy zžírá.
Byla jsem pouhou tvůrčí realitou,
pravdou, co pravdu popírá.

Kolikrát jsem v duchu snila,
tolikrát jsem z duše žila.
Žila jsem z marnosti a ze zoufalství...
Třikrát jsem víno ochutnala, třikrát jsem ho pila,
třikrát jsem lásku vyhledala, dvakrát mi uletěla.
Jen jedna je mým tajným poselstvím...
Autor Moonlight7, 21.03.2009
Přečteno 721x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé a moc pěkné, líbí se mi rýmy i myšlenky samotné

21.03.2009 17:07:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí