Nehledám, netoužím, ústa němá...

Nehledám, netoužím, ústa němá...

Anotace: Ferdinandovi... 8-10-2007

Sbírka: Básně noci

Nehledám, netoužím, ústa němá...
jsem jen hejno vos a včel, co Ti srdcem bodá.
Necítíš bolest, to zas jenom já ,
zas jenom já... a nesmím se Ti oddat.

Po kapkách teď stékám k Tobě...
jsem slza co na zem padá.
Nenajdeš cestu snad ani v hrobě,
má duše bolí, má duše uvadá.

V tajemných nocím za svitu luny...
jsem ta co tiše sténá po tvém boku.
Jméno pana Ferdinanda a slečny Kateřiny
je vryté už jen na náhrobku.

Nehledám, netoužím, ústa němá...
našel jsi cestu ke mně.
Jsi to ty a jsem to taky já,
konečně jsem teď v tobě a ty ve mně...
Autor Moonlight7, 21.03.2009
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí