Za co ???

Za co ???

Anotace: Přivezl jsem mé krásné slečně jen tak dáreček, a když se zeptala za co, tak jsem nad tím přemýšlel a musel jsem si to sepsat, ptž toho bylo nemálo, tak tady je ten můj list. ENJOY IT :-)

Sbírka: Básně pro Mikalku :-*

Za to, že existuješ.
Za to, že jsi se mnou.
Za to, že mě miluješ.
Za to, že jsi mi věrnou.

Za to, že přinášíš do mého života světlo.
Za to, že smím cítit tvé teplo.

Za to, že jsem díky tobě šťastný.
Za to, že dáváš mi ten pocit slastný.

Za to, že chci díky tobě žít.
Za to, že chceš se mnou děti mít.

Za to, že dokážeš mě rozesmát.
Za to, že když chci, smím ti pusu dát.

Za to, že jsi tu pro mě.
Za to, že chceš žít se mnou v jednom domě.

Za to, že mažeš mé starosti.
Za to, že díky tobě mám pocit hrdosti.

Za to, že jsi tak skvělá.
Za to, že i v tento moment jsi smělá.

Za to pouto lásky, co se mnou vytváříš.
Za to, že když mě vidíš, celá se rozzáříš.

Za to vše tě vždy budu milovat :-*
Autor PECEN-chleba, 21.03.2009
Přečteno 530x
Tipy 3
Poslední tipující: J.U. Ray, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

říhošku, úžasný ... zatláčela jsem slzu!

21.07.2009 21:23:00 | Lucasek

Je no nádhera. Tvá slečna má veliké šťěstí.

Ať plamen mezi vámi nikdy nevyhasne.
Ať zažijete vždycky jenom časy krásné.
A když malý mráček poskvrní vám nebe,
ty máš přece ji a ona zase tebe.

21.03.2009 13:02:00 | Fenn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí