Vítr a déšť

Vítr a déšť

Anotace: Tenkrát,to se ještě bál...

Sbírka: Jen blázen křídla postaví

Když se dívám do nebe
jako bych se bál
Zavírám oči svý pro tebe
stejně tak tolikrát

Kdysi byl svět lepší
o něco víc než dřív
Já prosil sebe jako vždy
ať najdu sílu kráčet,jít
Po vyšlapaný cestě
po písku i deštěm
klidně sám,ještě...

Ta síla bouřky - v dlaních
vůně větru v korunách stromů
Ty slzy lásky - v srdcích
co končí s ránem po cestě domů

Když se spustí déšť
jak jen pálí do očí
V dlaních sílu bouřky
z paprsků tvořím blesky
ve vlasech cítit hurikán
jako tenkrát - to jsem se ještě bál...

Sebe - možná tebe
tenkrát jsem se bál i deště
Tebe - možná tebe
tenkrát,když vítr vál...
Autor AndyKo, 21.03.2009
Přečteno 370x
Tipy 18
Poslední tipující: Anejet, Indigo, jesterka, Sleepwalker, padající do neznáma, kikis, Kett, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, subrtka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...

21.03.2009 15:08:00 | subrtka

Vítr a déšť spolu zpívají v tvé moc hezké básni...

21.03.2009 14:31:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí