Proč jen slova?

Proč jen slova?

Anotace: Co je to láska?

Proč jen slova…

Láska je jen slovo, které říká, že má cenu si snít…
Láska je jak mír, je to roj, je to smích, co nám dává chuť tu být…
Láska je jen kouzlo, které nikdo nenechá si vzít…
Láska je jak válka, je to boj, je to pláč, co nám dává chuť žít…
Tak pojďme najít ten sen, který nemusíme jen snít…
Tak pojďme hledat ten smích, který jen v duších nechce být…
Tak pojďme tančit v sále, pojďme hlídat to, co život nám chce vzít…
Tak pojďme o kus dále, pojďme spolu tenhle život žít…
Autor Despekt, 21.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., zlomeny srdce, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova maj sílu a váhu, dokáží těšit, aj bolet... činy jsou někdy víc... kdy sen v realitu se promění...

Vítej na Liter.cz!

23.03.2009 21:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí