Divná moje zpověď

Divná moje zpověď

Anotace: Pro J.P.

Po roce zase
V plné kráse
Pohled do tvých očí – umírám
Slyším tvůj hlas – umírám
Zase v mé mysli
Věřím na nesmysly
A znovu v té mysli
Dochází kyslík

Osud tě přivedl zpět
Tak jak jarní květen
Jsem strašně zmatený
Z té divné proměny
Říkáš že tě neznám
Říkám že mě neznáš
Ale znovu a zase
Přede mnou v plné kráse

Byla jsi múza jen
Nebo krásný sen
Žeby skutečnost?
Nebo tvá podlost?
Hodně otázek
Žádná odpověď
Strach z porážek
Divná moje zpověď
Autor D.Angel, 16.10.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad ano, snad ne. Nic není jisté ...

18.10.2005 18:09:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí