Poslepu

Poslepu

Anotace: Ferdinandovi... 20-10-2007

Sbírka: Básně noci

Jako květ rozkvetu,
až měsíc vyjde,
až slova psaná poslepu
ve světle najdeš.

Jako oheň zahořím,
až plamen dohoří,
až slunci znovu uvěřím,
až slunci znovu uvěříš.

Jako listí opadám,
až se ztratíš,
až zeleným zahradám
naději vrátíš.

Jako zima Tě zmrazím,
až budeš tát,
až s nadějí, že je podzim
budeš se mi smát.

Jako hlas zazním,
až píseň dohraje,
až napadne bílý sníh
a pak roztaje.
Autor Moonlight7, 22.03.2009
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí