S Tebou, ne bez Tebe!

S Tebou, ne bez Tebe!

Anotace: Při poslouchání hudby a myšlenkách na jednu osůbku vzešlo toto...

Andělská hudba
zní mi v uších,
to životní skladba
zní nám v duších...

... vůně květů
suché růže
ze středu světů
vnikla do kůže...

... myšlenky zlé
do nebe odletí
a ty dobré
se nám hned navrátí...

... nadechni se zhluboka a ucítíš tu vůni,
kterou Ti Tvůj anděl nechává, tam v lesní tůni...

... tam kde chmury se vytratí,
tam kde mír duši se navrátí,
tam kde Tě za ruku chytím,
tam kde Tě už neopustím...

... pojď se mnou do světa snů,
tam kde je konec špatných dnů,
nech se temnou kráskou unést
a nad všechno zlé se povznést...

... duši máš průzračnou, jak lesní potůček,
bez Tebe však neudělám žádný další krůček...

... pojď se mnou
po schodech do nebe
pluj se mnou oblohou
s Tebou, ne bez Tebe!
Autor januve, 22.03.2009
Přečteno 502x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, enigman, NikitaNikaT., Kapka, Maura, labuť, Mbonita, Tapina.7, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je lehce myšlenková, pěkně napsaná, zamilovaná... líbí se mi. Za obsah ST!

23.03.2009 11:23:00 | NikitaNikaT.

Z té básně vyzařuje zvláštní atmosféra a tu mám ráda. Je krásná, tichá, sentimentální.

22.03.2009 22:33:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí