Noc..

Noc..

Anotace: .

Noc sametově čokoládová,
otevřela svá snová vrátka
do říše snů, pod těžkými víčky,
kam jak bárka na oceán vyplouvá.

Kolem Tvých řas, rtů, vlásků,
v hedvábném tichu, ve vlnkách,
šumění a třpytu perel,
na křídlech mých bělásků.

A rozhazuje svoje sítě,
by lapila hvězdy, měsíce
a tvé oči uhrančivé,
kde by se, jako na hladině,
odrážela stříbřitě.

ve Tvé kráse..
Autor Roger, 22.03.2009
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, jedam, ni.va, Severka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za ty bělásky

23.03.2009 11:40:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí