Nerozhodná

Nerozhodná

Anotace: Jít či nejít tou cestou...

Jako sen
Z podhledu
Z nadhledu
Bráním se Tvému pohledu
Však magicky mě přitahuje jako sen
Co se se mnou děje jen,
Když se dívám na Tebe a mazlivě se tulím,
Když jsem sama v myšlenkách
A svou touhu teď půlím,
Pomalu se Tobě dávám,
Pouštím k sobě blíž a blíž,
Proč se bránit hezkému
Když třeba i Ty o mně sníš.

Jsem ztrápená a smutná
Jsem šťastná jako synonymum něhy
S tebou se toulat temnou nocí
Brodit se vánicemi, sněhy…

Své sny odsunu do povzdálí
Fantaziím se zasmát snad
Vždyť vím,
Že to brzy skončí,
Že nenaplním vlčí hlad…

Já neumím mít ráda
Neumím krýt záda –
Umím vše, ale mám strach
A jsem veškerých citů vrah

Dvě ženy v jedné – je můj osud,
Který ubíjí mne dosud –
Velká láska je či není,
Co můj pohled na ni změní…
Plna citů, propůjčím je na chvíli,
Mám strach, beze slov jsme slíbili –
Pár dní touhy, závazků a blízkosti –
Horkých peřin, vášně, vlhkosti…
Proč se bránit tomu, co krásné je –
Aspoň na chvíli jít po cestě do ráje –

O všem přemítat a ovšem jen tak snít-
Už nechci dál – zkusím po té cestě s Tebou jít..
Autor Ammazonic, 23.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, enigman, NikitaNikaT., děda cestovatel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nerozhodnost plní naše oči
ale na konci se slzami loučí

24.03.2009 14:16:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí