Pro Tvý krásný oči...

Pro Tvý krásný oči...

Anotace: Lennymu... 28-10-2007

Sbírka: Básně noci

až si budeš přát...
...srdce odtajním
až se budeš ptát...
...na otázky odpovím
až se budeš bát...
...ráda Tě ochráním
až Ti bude chlad...
...zahřeju Tě
až pocítíš hlad...
...nasytím Tě

daruju Ti všechno co můžu Ti dát...
spolykám Tvý slzy snad...
za živa se slíknu jako had...
nenávist světa utnu jako kat...
pro Tvý krásný oči postavím Ti hrad...
Autor Moonlight7, 23.03.2009
Přečteno 588x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí