Ohraná píseň

Ohraná píseň

Anotace: Lennymu... 4-11-2007

Sbírka: Básně noci

Své myšlenky zavřu do trezoru,
brány svých slov zamknu a nezbude už nic.
Zakryju obrázky v leporelu,
zármutky opustím a nenapíšu víc.

Víc slov...! K čemu jsou slova?
Ukrývání v krásné únavě a v žalostném prachu,
bez lásky, bez naděje zase a znova,
s duchem těla a s tělem v duchaplném strachu.

Prosím ten sen, který mi ve dne nedá spát,
čaroděje pod tíhou noci, vládce dobrého zla,
prosím, přestaň mi svou píseň hrát
stojím nad propastí, v té písni jsem uvízla.
Autor Moonlight7, 23.03.2009
Přečteno 537x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, danaska, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm... pěkné.

23.03.2009 13:09:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí