Zas se v Tobě tajně skrývám

Zas se v Tobě tajně skrývám

Anotace: Lennymu... 5-11-2007

Sbírka: Básně noci

Zas mi slova kanou z pera,
jak slzy z očí od popela.
Zas vychází duše z těla.
Zas bych Tebou proletěla.

Zas měsíc ze tmy září.
Zas mi ležíš na polštáři.
Zas vůně listí všude hýří.
Zas zjevují se netopýři.

Zas se ráno rozednívá.
Zas svý srdce trapně sbírám.
Zas osudu krutě spílám.
Zas se v Tobě tajně skrývám.

Zas hvězda padá níž.
Zas nejsi dál, jsi mi blíž.
Zas snesu tuhle tíž.
Zas tu hvězdu nespatříš.

Zas se s Tebou neloučím.
Zas znějí struny pavučin.
Zas konám ten hrozný zločin...
tak už na mých křídlech spočiň!
Autor Moonlight7, 24.03.2009
Přečteno 545x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí