Modlitba pro anděla

Modlitba pro anděla

Anotace: Lennymu... 10-11-2007

Sbírka: Básně noci

Kéž nevzdám se odvahy
do snové zahrady
odleskem hvězd
potulných cest
nechám se snést
z rezavých mostů
z nicotných postů
přes veškerou lenost
postavím pevnost
skrz černou řeku
ve víře našich věků
u hospodského stolu
kde setkáme se spolu
slepím svůj slepý úděl
z rozbitých skel
ze stínů našich těl
do andělských perutí
po řasách mávnutí
snesu se úmorem večera
modlitbou pro anděla
do spánku
archanděla Michaela...
Autor Moonlight7, 24.03.2009
Přečteno 581x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí