samá voda

samá voda

Anotace: ,,

Šoustal jsem hodně žen
snad ze všech měst
ale lásku jsem nepotkal
na žádné z cest
tu cenu z cen
ze všech nejcenější
zrozenou pro bolest
hledal jsem v moři času
z doteků,stínů,hlasů
v palácích i troskách měst

Hledal jsem nadějí
pokorou i mincí zlatou
truhlicí šperků vrchovatou
prosil i řval jsem
kdo ji prodá?
z okolí jenom ozývá se
samá voda,samá voda
však kolik času ještě zbývá?
řekněte někdo přihořívá.
Autor zenge, 24.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Mbonita, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šoustačka ještě není láska.

24.03.2009 22:44:00 | Psavec

Až přestaneš šoustat a začneš milovat...tak snad...

24.03.2009 20:13:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí