Noc sama

Noc sama

Anotace: Ve tmě,v noci,bez mě,bez pomoci

Když přijde noc
a déšť zemi zkrápí.
Když ležím sám,
tak mě často trápí.
Že nejsi tady,
že někde ležíš sama.
Že nejsi se mnou,
jen mi odevzdána.
Abych tě uložil,
ke klidnému spaní.
Aby se změnilo,
tohle moje zdání.
A změnilo se nyní,
ve skutečnost samu.
A políbil bych tu,
tu nejhezčí pannu.

Tebe lásko moje!
Autor BP, 24.03.2009
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: Barpob, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle dílko si zasloužilo ST, určitě se k němu vrátím..

20.05.2009 19:13:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí