Víš...?

Víš...?

Anotace: Křemílkovi... 21-11-2007

Sbírka: Básně noci

Vcházím tiše
do tvé skrýše,
tvojí duše.
Věčností.

Světlo blíž
nevidíš,
zas zmizíš
s bolestí.

Hloupý scény
jak refrény
a jak je mi?

Kousky světů.
V hlavě větu.
Zas to spletu.
Kolotoč.

A hned z rána
- zas ta rána.
Zavřená brána.
Proč?

Hloupý scény
jak refrény
a jak je mi?

Když z dlaní
tvých přání
teplo se klaní
a já taju...

Ze lží bázeň
a teď já blázen
hledám lázeň,
kde se umyju.

Hloupý scény
jak refrény
a jak je mi?

Když utíkám,
v sobě se zamykám,
tobě zas unikám,
víš jak mi je?

Když ve strachu
a přece na hrachu
smáčím slunce v prachu,
víš jak mi je?
Víš jak mi je...

Když tvůj hlas
po týdnu usedal,
byla jsem zas
jako posedlá.
Pak zdál se mi sen,
teď jsem posedlá
každý den.
Autor Moonlight7, 25.03.2009
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí