Zlodějka

Zlodějka

Anotace: citu...

Vkrádám se ti do duše
a beru si kousek Tebe
vadí ti má přítomnost
a pak mně vidíš všude.

Z citu je pouhý klam
tak chmurné ráno je
Nad oblohou pouze šrám
kdo ví z čeho je?

V srdci ukrytá jen malá
naděje a v dlaních pár
vzpomínek.

Fotka je přítomnost bez Tvých něžných písmenek...
Autor Kett, 25.03.2009
Přečteno 450x
Tipy 14
Poslední tipující: Mácha, Holis, Meriel, lucajda89, Seanko, enigman, Modrý Adept, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kačenko,Kačenko, rosí se mi oči a je mi z toho teskno.

25.03.2009 21:30:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí