Bein´ sad n´ mad n´ maybe dead in tha bad bed

Bein´ sad n´ mad n´ maybe dead in tha bad bed

Anotace: ... jedna z období, které už mám dáávno za sebou ;-)

... Sedim v posteli s hrncem plnym rejže
ta je zdravá řiká se... prej!... Že?
Ta rejže bílá jak svatební šat,
kdy si už konečně přestanu lhát...
Ta rejže bílá jak svatební lože,
a já sem prej já... Já!... Já?... Kdože?
... dyť všechnu ji zkrápí kečup rudej jak krev ze srdce přímo...
... Sakra i ten magor Amor se trefil, jen já sem furt mimo!
Vážně pochybuju, že co si nadrobim, to si taky snim...
to radši budu věčnost zmírat hlady,
i když nejradši bych byla věčnost s nim...
jedno kde... ale nejlíp tady!
Autor Absinthe Banshee, 25.03.2009
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí