III.

III.

Anotace: ...

pod rúškom temnoty,
v prítomnosti samoty,
blížiacie sa zvuky noty
z izby oproti,

sedela na pohovke zabalená v deke,
niekedy pristihnutá aj na parapete,
ústa sa smejú, no nie sú také oči,
pri pohľade na ňu, ona zrakom bočí,

sviečka zapálená razom aj sfúknutá,
ona túži prechádzať sa len v temnotách,
bez pomoci, bez opory, bez ľudí,
vraj len "pravý princ" bozkom ju prebudí...
Autor maliska, 26.03.2009
Přečteno 377x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Juraj Hrom, Churry, Holis, Simísek, jedam, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí