IV.

IV.

Anotace: ...

prstom na papieri vykreslujem charaktery,
to čo sa na tebe nezmenilo, aj to, čo sa mení,
nevrav mi, že je všetko tak ako bolo,
ved vidím, že odpovedáš stroho...

papier sa zapĺňa a ja začínam chápať,
že zmenil si sa, od kedy ja som začala tápať,
po tom poslednom prípitku a štrngnutí pohárikov,
vlastne,
zmenila som sa ja ale ty si bol pri tom!
Autor maliska, 26.03.2009
Přečteno 331x
Tipy 11
Poslední tipující: nebech, Bíša, Juraj Hrom, Churry, Holis, Simísek, jedam, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí