Jen v lidském srdci.

Jen v lidském srdci.

Anotace: Cože,...láska?Blbost, dyť jí tam nikdy nikdo neviděl. To sou jen kecy!!!

Jen v lidském srdci láska je a byla,
vždy stejně doma jako v lese pták,
vždyť Boží přítomnost tu lásku nestvořila
dřív než-li srdce, ani naopak.

Jen lidské srdce láska prostupuje,
tak jako světlo vzácný drahokam,
odněkud z nebes na zem sestupuje,
a nikdo netuší, zda-li teď právě k nám.

Jen v lidském srdci láska je a dýše,
tak jako plamen tančí na svíci
a jestli lidstvo nepodlehne pýše,
bude tam hořet jasně zářící.
Autor ota.pé, 27.03.2009
Přečteno 379x
Tipy 18
Poslední tipující: Nút, carodejka, NikitaNikaT., Kars, Mbonita, Květka Š., Jana M., Kapka, WAYWARD, mamina, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelna slova , uplne jsi mne jimi dostal ze je krasna...to je slabe slovo!

27.03.2009 22:02:00 | carodejka

Co na to řect? ST!

27.03.2009 21:36:00 | NikitaNikaT.

Věřím, bude. Moc hezké.

27.03.2009 11:34:00 | Kapka

st

27.03.2009 11:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí