Já měla ráda

Já měla ráda

Anotace: Já měla ráda

Já ,měla ráda
Já ,měla ráda blond vlasy a ty je nemáš.
Já ,měla ráda modré oči a ty se hnědě díváš.
Já ,měla ráda,promiň ,že se svěřuji ,já měla ráda a TEBE MILUJI.
Autor 89Rosa, 17.10.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stručně,ale pěkně vyjádřené...šikulka

17.12.2005 17:37:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí