Poruš mlčení

Poruš mlčení

Anotace: ...

Sbírka: Miluj mě ...

Možná jsem ti křivdil.
Možná dospěl k rozhodnutí příliš pozdě.
Pochyboval jsem
a ted´ vím jak moc jsem chyboval.
Jistě však vím, že tě miluji.
Má láska nezná hranic.
A ty mi drtíš srdce svým mlčením.
Porušto mlčení.
Nebud´ tak krutá.
Jsi na každé stránce kterou obracím.
V každém slově, které píši.
Všichni ptáci tu zpívají tvé jméno.
Bez tebe nejsem nic.
Autor lucajda89, 27.03.2009
Přečteno 455x
Tipy 11
Poslední tipující: vílí křídla.., Lilly Lightová, Radek.oslov.Šafárik, Hazentla, kikis, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravdová...

28.03.2009 08:36:00 | Lilly Lightová

a co když čeká, až poruší mlčení prvně on?

27.03.2009 17:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí