"Souznění"

"Souznění"

Anotace: http://www.youtube.com/jimmy eat world hear you me

Tak jako led co ve tvých rukou studí,
tak jako kapka, stékajíc po ústech tvých,
tak jako noci bez tebe mě nudí,
tak už se dotýkej svými dlaněmi těch mých...
Nesnáším chvíle, když se mnou nejsi,
už nechci smutek v srdci mít,
nejsem jen hračka, říkajíc Ti hrej si,
teď snažím se ten bol skrýt...
Nemyslím chvíle, kdy vedle mě stojíš,
V duši chci s tebou tak též být,
nevím..... zda se mě snad bojíš?!
Tak lásko prosím, poznej mě víc,
nevím už.... jak ti to mám říct.....

Miluji Tě takového jaký jsi... i já nejsem bez chyby.
Autor Hejdy, 27.03.2009
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí