Zelená víla

Zelená víla

Anotace: (30.1.2009)

Strašidelný stín mne doprovází
na mé pouti do údolí růží,
stále volá, že mi něco schází,
jako netopýr mi u hlavy krouží.

Údolí skýtá nádhernou podívanou,
růže všech barev, co jen si představíš,
zelená víla se mnou hraje na schovávanou,
potom řekne tiše – políbit mne smíš.

Naše rty se přibližují k sobě,
poté spojí se po dlouhé době,
čas jakoby náhle roli nehrál.

Voňavé růže ukryjí naše těla,
která se polibkem rozpálila doběla,
ležíme a přemítáme, co přijde dál.
Autor démon zatracení, 28.03.2009
Přečteno 325x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, Ammazonic, Lady Carmila, Mounkey, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Lilly Lightová, lucajda89, 6thSun, kikis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé, příjemné!ST

29.03.2009 13:20:00 | Mounkey

Strašně moc se mi líbí poslední strofa, nicméně to báseň celá...ST

28.03.2009 19:09:00 | Lilly Lightová

Krásné obrazy, zapojily fantazii, líbí..

28.03.2009 17:30:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí