Čistá láska

Čistá láska

Anotace: ...

Řekni tisíc hezkých věcí
Nejspíš neodpovím
Znáš mě přeci
I tak tiše sním

Skrývá mě tma
Pocity tajím
Mnoho jich ve mně dřímá
Jenže mlčet musím

Trápíš se moc
Povídej,poslouchám
Nabízím ti pomoc
I když se bezcitná zdám

Mám tě ráda
Jen slabá útěcha
Víc než jako kamaráda
Láská čistá nespěchá
Autor Drusilla, 28.03.2009
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí