Naše láska není nekonečná

Naše láska není nekonečná

Anotace: co dodat...

Naše láska není nekonečná

Právě se mi hlavou honí
Proč tu zůstat?
A co po ní………
Voní slaninou…..

Tenhle tanec nedotočím
Možná jinde steep si skočím
Dnes nám hrajou …
Rock and roll……..

Co bude dál, netuším
Usínáš mi v náručí
Návrat zpátky…
Odmítám…….

Rouškou nocí odcházím
Opouštím tě v nesnázích
Na zeď píšu……
Adieu…………..

Naše láska není nekonečná
To je pravda příslovečná
Já spěchám dál….
Za jinou………..
Autor v.hercik, 28.03.2009
Přečteno 367x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, staruska, bejbyyyy, Špáďa, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó, ta by šla snad i nazpívat!

16.04.2009 01:21:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí