Čarodějka

Čarodějka

Anotace: Křemílkovi... 26-12-2007

Sbírka: Básně noci

Mít tak sílu přeplout oceán,
běžet do dálky, ke smíchu rán,
skočit z mostu, zabít strach,
smazat kroky v pochybách.

Do tanců havraních křídel
zarýt stopy sladkých jídel,
v nekonečné zimní touze
přejít stěnu pouhým kouzlem.

Když únavou upadám do peřin,
zjevíš se mi, když věříš
v té tmě ještě na zázraky,
ve znamení a mně taky.

Nečekám na zázrak co nás spojí
zaklínám naději svou i Tvoji.
A ty sám zůstáváš uvězněn
ve stovkách jiných jmen.
Autor Moonlight7, 29.03.2009
Přečteno 563x
Tipy 4
Poslední tipující: Emira, Kristýnka15
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí