Bez lásky se nedážít,to radši noc nepřežít

Bez lásky se nedážít,to radši noc nepřežít

Anotace: bez lásky nejsme nic a lide kteri nemiluji nemaji proc nam zavidet a pokouset se nas oddelit

Oči zamlklé,
oči podivné,
oči laskavé,
oči zamilované,
oči tvoje,
oči moje,
oči naše,
kdo na nás může.
Oči nás dvou,
lidé na nás nemohou.
Oči lásky,
nedělají vrásky.
Oči smuteční,
naši tvář nám poničí.
Bez svědků,bez viny,
z pomsty nás obviní.
Že my milujem a oni nemouhou,
proto stojí na nohou,
na nohou dumají,
kouska lásky nemají.
Oddělují nás o sebe,
umřu bez lásky, bez tebe.
Autor moonset, 30.03.2009
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí