Tobě...

Tobě...

Anotace: ON už ví...:)

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Když v tvých očích spatřím smutek,
má tvář potemní,
žití je plné lidských loutek,
co mozek tvůj zatemní.

MY dva mezi ně nepatříme,
MY jen z očí do očí si hledět smíme.
Jen o budoucnosti společně sníme
a večer u filmu společně chipsy jíme.

Společně se smějeme
a rychle životem spolu plujeme.

Někdy jen sedím a chci se na Tebe dívat,
při tom pohledu mé srdce chce nahlas zpívat.
Jsi to, co potřebuju ze všeho nejvíc,
když líbáš mě, má duše letí výš a výš, až na měsíc...

Jsi můj svět,
tak řekni mi pár milých vět...
Pak já Ti sebe daruju
a musím už nadobro říct, že tě miluju!
Autor Arleen.D, 30.03.2009
Přečteno 841x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Haniéčka, padající do neznáma, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná, krásně zamilovaná!:-)

11.04.2009 19:23:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí