Tichá věčnost

Tichá věčnost

Anotace: Ta stálá píseň písní...

V prázdném tichu slyším Tvůj dech,
jak kapky deště, které hrály tu krásnou serenádu.

Tlukot Tvého srdce držím stále ve svých dlaních, skládám si tón po tónu.

Mít rád, láskou dávat, brát a milovat.
Těch slov v textu obsažených.

První pohled očí
Mluví za vše

Ticho

První schůzka
Pochopení milionů vět

Ticho

První dotek
Jak krásně voní

Ticho

První bolí
Velká zkouška

Ticho

První miluji Tě
...
Pár přání

Ticho

Čistý dech
Tlukot srdce

Ticho!!!

Chci tím jen říct...
Nenávidím TICHO, protože se ztrácím v mezihrách.
Autor mensaje, 31.03.2009
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Inies, Martin Šimeček, Megalo'R
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyjádření. Taky nesnáším ticho, protože může mít tolik významů - ticho dojetí, zloby, zoufalství...
Moc krásná báseň, děkuji, že sjem si ji mohla přečíst.

12.04.2009 11:20:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí