Konec světa

Konec světa

Anotace: Kubíčkovi... 4-1-2008

Sbírka: Kubíček

Ztrácím se v odstínech
Tvých tajemných očí,
ve stříbrostříbrných snech.

Ztrácím se v zelené tůni,
v zámečku pod nebesy,
ve švestkové vůni.

Ztrácím se ve sněhu,
po stopách Tvých kroků
půjdu si pro něhu.

Ztrácím se v plamínku,
v záři z mandarinek,
ve vlnách pramínku.

Ztrácím se v moři
roztátých ledovců,
v nádherné bouři.

Ztrácím se v bezesným snění,
ztrácím se ve vzdušným znamení.

Když hlasy našich srdcí tepou
chci dojít konce světa s Tebou.
Autor Moonlight7, 31.03.2009
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí