Pozdní večer

Pozdní večer

Anotace: Kubíčkovi... 31-1-2009

Sbírka: Kubíček

Do zasněžených stromů,
do vloček ve vzduchu,
volám tě, pojď domů,
jsem jak ryba na suchu.

Jsem jak roztátý sníh,
když slunce hřeje záda,
jsem jako pustý hřích,
když vystoupí pravda.

Z krásných vzpomínek
maluju na zeď obrázky,
volám Tvůj plamínek,
oheň naší lásky.

Chci z dlaní Ti v zimě číst,
co nám hvězdy v létě tají,
když na zem padá list,
ale taky v máji.

Jsem hrdlička a zvu Tě k milování
„Hynku! Viléme!! Jarmilo!!!“, Jakube!
Tak co nám brání…?!
Je pozdní večer …
skoro svítá…
a já Tě tady, Lásko, vítám.

"Dobré ráno" :*)
Autor Moonlight7, 31.03.2009
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin Šimeček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí