Zvon

Zvon

Anotace: ***

Vkrádáš se ke mě potichounku
vkládáš mi do úst ten pach
kapka stéká po okraji zvonku
rudá barva křičí na stěnách

Opět se mi objeví tvá silueta
tichem slyším své srdce bít
jako každá báseň od poeta
musí zmizet dál,... odejít

Tvé oči se do mě temně vpijí
mé já toulá se v končinách
zvon otravně prudce odbíjí
nepřestávám mít stále strach

...že ztratila ses pro mě navždy
Autor Hmota, 02.04.2009
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Melodické...;)
jen: "od poeta"? poeta je rodu středního??

02.04.2009 20:09:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí