Mé tajné lásce..

Mé tajné lásce..

Anotace: ...

Miluji Tě,
Jako vodu, která skrz mé dlaně protéká.
Miluji Tě, jsi má řeka odvěká.

Ta slova zní jak klišé snad,
Na jazyku chmelový slad,
Když pronáším je sama pro svůj sen,
Chci být s Tebou, s Tebou jen.

Nemůžu Tě mít (to vím),
Dát Tobě svůj cit (co s tím..),
Stačí mi, že jsi a já to vím,
Dál o Tobě jen tak sním.

Sama? To raději sestavit modř z plískanic –
Kolem je mnoho blýskavic,
Svou vysněnou s obdivem jen sledovat zpovzdálí,
Protože její blízkost mé srdce vždy popálí…
Autor Ammazonic, 03.04.2009
Přečteno 546x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Seanko, Fighting Dreamer, nejsembásník, Hazentla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná nekonečná touha

03.04.2009 19:07:00 | Seanko

Děkuju..možná by ani nemělo:D

03.04.2009 10:37:00 | Ammazonic

krásné jarní vyznání, přeji aby se dostalo tam, kam má...

03.04.2009 10:26:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí