Slečno

Slečno

Anotace: ...ano, ne, nevím...

Slečna, co ti hlavu sžírá
drží se tě jako klíště
drobky nazpět neposbírám
nazdar paní, nikdy příště
čekáš, až ti zmizím v dáli
abys mohla klidně spát
tak, jak jsme se vždycky smáli
nebudu se nikdy smát
strach, co máme, já, ty, oba
tíží všechno kolem nás
život je přece krátká doba
tak neztrácej se mnou čas
Autor Hmota, 03.04.2009
Přečteno 314x
Tipy 8
Poslední tipující: mexx, Likynka, jesterka, labuť, Nergal, Hazentla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s tím pravým
snad ani nelze
ztrácet čas

28.04.2009 20:02:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Hezké.....akorát bych to převedla na druhé pohlaví...;-D

03.04.2009 15:04:00 | Moniska

duverne zname...

03.04.2009 14:40:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí