Osud můj

Osud můj

Anotace: I strach se v lásce počítá

Se zoufalstvím jsem skutek sám,
pocit marnosti teď prožívám.
Bude se mnou šťastná nebo ne
Je to láska jasná, pochopte.

Smutkem mne ničí,
nejsem v tom sám
Už to hraničí
však nejsem žádnej král.

Tebe miluju a budu se bít
jen za štěstí, tebe tu mít.

Královna světa ty jsi pro mne
poslední věta už zni skromně.
Být jen s tebou,
toť osud můj,
Snad už budu jenom tvůj.
Autor hitaschi, 04.04.2009
Přečteno 537x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí