Pouta

Pouta

Anotace: Pro anděla, který nemá křídla a který...

Dvě želízka na zápěstí
která sem měl tolik rád
měl jsem smůlu nebo štěstí?
nadešel čas se odpoutat

Nashledanou matný kove
spadneš na zem akorát
do srdce ti někdo klove?
neměls nikdy milovat

Chceš ta pouta vrátit zpět?
ty sama musíš najít klíč
jestli ne, tak potom hned
nech mě být, ja musím pryč
Autor Hmota, 05.04.2009
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mounkey, Kapka, Marfuša, Nomad, a_tao, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí