Sen o Tobě

Sen o Tobě

Anotace: byl jako předzvěst dnešního dne, i když se nevyplnil

V západu slunce
hledáš mou svatozář.
Nejeden úsměv
rozjasní Tvoji tvář,

když vidíš pravdu,
až na dno duše,
když slyšíš srdce,
zrychleně buše.

Zašeptáš rtům
slova neslýchaná.
Až se probudím,
budu zase sama.

Vrať se s soumrakem,
ať mohu se smát
a sen o Tobě
nechat si zas zdát.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 06.04.2009
Přečteno 606x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, padající do neznáma, Květka Š., enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí