Michalovi ....

Michalovi ....

Anotace: .....

Zas dělí nás
propast mlčenlivá ....
tentokrát ji těžko někdo zdolá ...

V duši mi zaznívá
zas ta píseň tklivá ...
nezapomněla jsem slova ani zpola ...

Chybí mi tvář
co moc se neusmívá
a náruč, co dokázala hřát ...

Ten tichý hlas ,
a touha úpěnlivá...
i strach říct slova- Mám tě rád ...

Neztrácej se v dálce
propast ticha není tak veliká ...

Zkus ve mě najít
a snad i milovat
toho OBYČEJNÉHO člověka ...

Co bohatým tě dělat chtěl
ač bohatým sám není
co tvoje sny touží znát ,
když noc se na den mění ...

Ve tmě tiše padá hvězda
mám jedno přání troufalé ....
ať o tobě se mi jen nezdá
chci tě zpátky , M------.....
Autor pavlis, 06.04.2009
Přečteno 563x
Tipy 28
Poslední tipující: Pevya, Kozoroh 1, Martinecka23, Holis, Pišák, padající do neznáma, nejsembásník, Makula, Jiparo, destovecka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, moc přeju, ať se vrátí.

07.09.2009 19:09:00 | Pevya

Jak moc ti rozumím a přeji ať to vyjde, každý potřebujem lásku..

12.04.2009 21:59:00 | Pišák

ST! nádherné vyznání, ať se Ti vrátí ...

08.04.2009 20:45:00 | nejsembásník

Moc smutné, snad se Ti přání vyplní...

06.04.2009 22:28:00 | labuť

Tohle je prostě nádherné, opravdu krásné vyznání, ta touha, upřímnost, zamilovanost... city zhloubi duše na písmenka převedená... smékám! ST!!!

06.04.2009 21:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí