Teď v minulosti

Teď v minulosti

Anotace: Celá ta léta,celá

Cítím se podveden,
ne tebou,ale tím co očekávám.
(Nebo spíš jsem čekal)
Ale nic,co tobě dávám
neoceníš.
A i když víš,
že bys mi radost udělala,
stejně to neřekneš.
Jen aby ses nedostala někam,
co již jsme dávno překročili.
A k čemu mi je,že jsem milí,
když ty chceš něco jiného.
A třeba i ne milého,
hlavně že je to něco jiné.
Přitom tě však láska mine.
A než si to uvědomíš,
tak jsi někde,kde jsem teď já.
Tak tím spíš,
tě teď žádám,
aby ses zamyslela.
A ta léta celá,
co jsem s tebou jsi promyslela.
A pak zjistíš,že nemusíš hledat,
protože to co bylo,může být zase.
A třeba dojdeš ke své spáse...
a já půjdu s tebou!
Autor BP, 06.04.2009
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, Barpob, Jiparo, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobře napsané, sálá z toho naděje... Líbí se mi... :)

20.05.2009 19:10:00 | Barpob

Nikdy nemuzes mit vsechno,ale zalezi jestli ti staci dost.

07.04.2009 11:37:00 | BP

..mít všechno nebo nic - dávné dilema

07.04.2009 09:51:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí