Chci k Tobě

Chci k Tobě

Anotace: Krásná láska...

V Tvé náruči se chci vznášet,
v dešti se u tebe tiše smáčet,
mít ruce stále na Tvých ramenou,
ochutnat Tvou lásku záhadnou.
Žiješ ve mě a v mém srdci,
od stesku po Tvé náruči už nepomohu si,
pro Tebe žiju a dýchám,
se rty Tvými se objímám.

Co není bylo a bude,
tak dlouho, až ani svět nezbude,
předlouho Tě v náruči budu hřát,
každý den si Tě budu přát.

Stačí říct, že miluju tě,
mazlíku můj, mám tě ráda strašně!
Autor Ivas.22, 07.04.2009
Přečteno 757x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyznání je to určitě krásné :).. ale forma trochu pokulhává.. hlavně mě odradil hned první verš.. "v rukách" se přece neříká! :)

07.04.2009 09:45:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí