VIII.

VIII.

Anotace: ...

pod lipou,
pod tou hŕbou lístia,
nie deti sa hrajú,
nie pes tam hľadá svoju korisť,
to nehrabe školník zvyšky lístia na školskom dvore,
nenosia si mravce svoju potravu,
nestekajú kvapky dažda popod,
nesídli tam krtko
ani nič podobné....

pod lipou,
pod tou hrbou lístia,
sídli prázdna odhodená duša...
...pošliapaná zástupom ľudí,
ktorí kráčajú nevidomky
cez všetko, čo im stojí v ceste
sebecky za svojim šťastím...

(prosím, nepálte lístie)
Autor maliska, 07.04.2009
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: nebech, Bíša, Juraj Hrom, Churry, enigman, WAYWARD, WhiteSkull, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nebudu

07.04.2009 21:45:00 | WAYWARD

aby som videl dušou.. to čo nevidím očami a predsa je

07.04.2009 19:36:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí