U R @ ME

U R @ ME

Anotace: ;->

Jsi jako mé večerní Granko-
Zamíchám si tě prsty do mléka
Proudíš mi do hrdla slámkou
Osvěžující, ledová, roztékáš

Jsi moje odpolední čokoláda-
Sto chutí, vůní plynoucích
Jsem u tebe a ty máš mě ráda
Jsi „čoko“ s chilli – taje sníh

Jsi horoucí Zázvorový čaj-
V době kdy stůňu, sílíš ve mně
Pro zázvor šel bych světa kraj
Pikantní, leč sladko-kyselé sémě

Portské – pro mne léta státé-
Víc než víno, jsi krví Země
Splývám s tebou obohacen
Prodlužuji čas, až když jsi ve mně

Jsi proložený, prohřátý Gyros-
Ten, kterým se sytím s chutí
Jsi z těch nejlepších ovcí a koz
Jemná, křehká, k rozplynutí.
Autor Mladý pán P., 08.04.2009
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry, maranika, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mlsoun :)

16.04.2009 12:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba

píšeš moc hezky... hlavně nějak poslední věci se mi moc líbí... nevím odkdy přesně ale nějaká změna v tvorbě proběhla...
a já su spokojená :o)

08.04.2009 09:09:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí