IX.

IX.

Anotace: ...

jednou nohou nad útesom,
druhá už padá pomedzi štrbiny skál,
poskakujúc, tiesnená krúžiacimi supmi,
tešiacimi sa na svoju korisť,
slintajúcimi nad dalším životom,
ktorý končí,
alebo začína
(ako to kto chápe),

krúžia..
no rozpoltená osobnosť človeka nad útesom,
nedovoľuje sa rozhodnúť,
či vtáky budú mať svoju vytúženú večeru...

preto..
jedna noha nad útesom

druhá rozdrvená na mieste dopadu!
Autor maliska, 08.04.2009
Přečteno 314x
Tipy 14
Poslední tipující: nebech, Bíša, Juraj Hrom, radexk, Churry, Simísek, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dočetl jsem si mnohé Tvé básně...

08.08.2009 15:35:00 | Bíša

nedělej krok

08.04.2009 21:27:00 | Simísek

...hmm

08.04.2009 19:04:00 | WAYWARD

je ešte možnosť..

08.04.2009 15:30:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí