Dobrou noc III

Dobrou noc III

Anotace: Ke spánku nové múze...

Ke spánku pomalu se blíží,
noc rozprostírá svá křídla,
do náruče polibků bere snění,
unášeno v dál odchází s ránem.

Ke spánku pomalu oči se klíží,
padají únavou, slunce už nepomáhá,
noc tahá za své tenoučké nitky,
hvězdy vychází a ze snů andělé přichází.

Ke spánku peřina se už těší,
až obejme tvé tělo a celou noc,
bude tě hřát a těšit se z tebe,
a plakat při probuzení a plakat.

Ke spánku existuje jediné přání:
„ Dobrou noc…“
Autor Láďa, 08.04.2009
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí