Jsi to ty?

Jsi to ty?

Anotace: Překročit hranici lásky je jako vyhrát v loterii

Se smutkem v chůzi a polapen stíhou,
lidi jsou hrůzní a po mé smrti tíhnou.
Temnotou kráčím a není slyšet nic,
pak přijde ona a upraví mi líc.

Ten pohled tajemný ,ty oči, ten žár,
ten pocit nádherný,že tebe tu mám.
Tvé oči zelené, smutkem se ohání,
říkáš:Můj jelene,láska tě dohání.

Poslechnu tebe a v tebe budu věřit,
a v létě spolu, budeme vodu čeřit.
Už věřím v lásku, věřím v tebe.
Jak vodu čeřím, věřím na nebe.

Snad to neskončí, snad to není sen,
už máme Barona a budem spolu jen.
Nic krásnějšího není, než být u tebe,
je to jak navštívit za života NEBE.
Autor hitaschi, 08.04.2009
Přečteno 496x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, padající do neznáma, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až moc zajímavé

09.04.2009 15:40:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí